BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Raktárbázis lesz a Papp László Budapest Sportaréna a koronavírus járvány idején

      015

További megjelenések a témában:

tenyek.hu

A Papp László Budapest Sportaréna tulajdonosa, a BMSK Zrt., valamint annak üzemeltetője, a Gránit Pólus Csoport közös felajánlása alapján, a Magyar Vöröskereszt védő és fertőtlenítő eszközök, illetve a beérkező adományok raktározására használja a rendezvényközpont területét a koronavírus járvány ideje alatt.

A tulajdonos BMSK Zrt. örömmel járult hozzá a Gránit Pólus vezetőinek társadalmi felelősségvállalásáról tanúskodó felajánlásához. Bízva benne, hogy ezzel is segíteni tudják a járvány elleni védekezést.
A Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft. a Papp László Budapest Sportarénát raktározási célra ajánlotta fel az Operatív Törzs számára a koronavírus veszélyhelyzet kapcsán a zárt térben megrendezésre kerülő rendezvény helyszín tiltásának végéig. A Papp László Sportaréna raktározási helyszínként történő használatára a Magyar Vöröskereszt jelezte igényét. A 8000 nm alapterületű Aréna kijelölt területének raktározási célból történő használatát ingyen, költségmentesen biztosítja. A használat során az épület állagának megőrzésére vonatkozó szerződéses előírások betartása folyamatosan biztosított.