BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Megújuló energiával működő multifunkcionális csarnok épül Rákosmentén

   015
   015
   015
   015

Hamarosan megkezdődik a rákosmenti multifunkcionális csarnok építése a XVII. kerület központjában. A sport-és rendezvénycsarnok megvalósításához kapcsolódó, közbeszerzési, beruházás lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatokat a BMSK Zrt. látja el. A beruházás tervezhetően 2021. II. félévében készül el a ZÁÉV Építőipari Zrt. kivitelezésében.

A megvalósuló multifunkcionális csarnok nagy-befogadó képességű, akadálymentesített többfunkciós létesítmény lesz, a csarnok színvonalas sportesemények lebonyolításának ad majd helyet. A modern létesítmény alkalmas lesz mind a versenysport, mind pedig a tömegsport és különféle rendezvények, kongresszusok, kiállítások, koncertek jövőbeni befogadására.

Az 1500 fő befogadására alkalmas létesítmény környezettudatos, megújuló energiával működő zöld épület, ami látványában is illeszkedni kíván környezetéhez. A megvalósítás célja, hogy a fenntarthatósági szempontoknak is megfelelő korszerű épület, a hozzá kapcsolódó sétánnyal és pihenőkerttel Rákosmente városképileg meghatározó középületévé váljon.