BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Kulcs-adatok

• A raktárépület hasznos alapterülete összesen: 4.945,00 m²
• Raktározási lehetőség: 3.874,50 m²
• Legfelső rakodási szint: 7,5 m

 

Elérhetőség

1151 Budapest, Bogáncs u. 12.

Tel: (1) 441-1923

Logisztika [@] bmsk.hu

Logisztikai Központ

Logisztikai Központ

Logisztikai központunk Észak-Budapest rohamosan fejlődő nagykereskedelmi elosztó régiójában található. Közúton a teherforgalom részére rendkívül jól megközelíthető az M3-as és az M0-s autópályákról, illetve a belvárosból az M3-as autópálya kivezető szakaszán. A Megyeri híd átadása jelentősen megkönnyíti a Dunántúl északi régióival való összeköttetést. A létesítményt 2010. márciusában az MNV Zrt. társaságunkba apportálta.

Az áruszállítási feladatok lebonyolítására megfelelő minőségű, aszfaltozott, kamionforgalomra is alkalmas közút áll rendelkezésre. A raktárközpont területén a kamionok és tehergépkocsik közlekedése és rakodása, illetve a személygépkocsival érkezők számára a telephelyen belüli, illetve a bejárat előtti parkolási lehetőség biztosított.

BMSK Logisztikai Igazgatóság fő tevékenysége jelenleg a rendelkezésre álló minél nagyobb raktározási felület értékesítése. A jelenlegi raktár kihasználtsága 90%-os. A Raktár Központban, Budapest XV. ker., Bogáncs utca 12. (89762/2 hrsz.) és a Budapest XV. ker., Bogáncs utca 5. szám (hrsz. 89744/4) alatti ingatlan, mely 2018-ban a Társaság tulajdonában került, amellyel bővítettük raktár bérbeadási tevékenységünket. Társaságunk szorosan együttműködik a rendvédelmi szervezetekkel, teljes szakmai segítséget biztosítva feladataik ellátásához.