BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Kapcsolat

Székhely:
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Fióktelep:
8184 Balatonfűzfő, Uszoda utca 1.

Központi ügyintézés és postacím:
1036 Budapest, Lajos utca 103.

Telefon:
+36-1-398-8970

Adószám: 23007266-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-273409
info [@] bmsksport.hu

BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

Bemutatkozás

A BMSK Sport Nonprofit Közhasznú Kft. a BMSK Zrt. (linkelve) alapította 2012-ben. Fő feladatunk az energiahatékonysági korszerűsítések támogatása megújuló energiaforrások alkalmazásának kombinálásával. A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program pályázati rendszere adja a keretét, hogy a közcélú infrastruktúrákban konzorciumvezetőként segítsük a kitűzött energiahatékonysági kivitelezések megvalósítását. A BMSK Sport Nonprofit Közhasznú Kft. a KEHOP-al kapcsolatos feladatokat 2021. január 1-től vette át az NFSI Nonprofit Kft. -től (linkelve) ezzel biztosítva a folyamatos ügyvitelt.

Tevékenységünk

Az épületek energetikai szempontú felújítására és megújuló energia alkalmazására a pályázatok keretein belül központi költségvetési szervek, a fejlettebb régióban az önkormányzatok tulajdonában álló középületek, továbbá az állami közfeladatot ellátó nonprofit szervezetek épületeinek energiahatékonysági és megújuló energiaforrások alkalmazására irányuló korszerűsítései lehetségesek.
A támogatható tevékenységek magukban foglalják az épületek hőtechnikai adottságainak javítását, hőveszteségeinek csökkentését, megújuló energiaforrások alkalmazását (elsősorban napelemek, napkollektorok telepítése, biomassza, geotermikus energia hasznosítása, hőszivattyú alkalmazása), az intézmények fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítését, illetve az épületeken belül az épületek energiafelhasználásának csökkentését szolgáló világítási rendszerek korszerűsítését. A nemzetközi tapasztalatok alapján az energiamenedzsment rendszerek alkalmazásával akár 10-15%-os energia-megtakarítást is realizálni lehet a kiválasztott középületekben.

A sportoló nemzet filozófiájához kapcsolódik társaságunk feladatainak másik része, amely a sportot, mint a szabadidő hasznos eltöltésének eszközét, annak közösségépítő, egészségmegőrző, munkaképesség fejlesztő hatását népszerűsíti. Ezt a célt szolgálta Az Ovis labda program, és az államilag elismert sportakadémiák részére sportegészségügyi, rehabilitációs, teljesítmény-diagnosztikai tárgyi eszközcsomag biztosításának megvalósítása is.