BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

BMSK Zrt. által kezelt ingatlanok

A Társaságunk kezelésében található ingatlanokat az alábbi linkre kattintva érheti el.

Kezelt ingatlanok

Elérhetőség

Létesítménygazdálkodási Igazgatóság

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Tel: +36 1 325-1797

LGIG [@] bmsk.hu

Létesítménygazdálkodás

Társaságunk kiemelt feladatai és céljai között szerepel az állami sportingatlanok hatékony működtetése, kezelése és szakmai szempontok szerinti fejlesztése, bővítése, a hazai egységes sportingatlan-portfolió kialakításának keretein belül.

A Magyar Sport Házát, a Papp László Budapest Sportarénát és a Széchy Tamás Uszodát működtető BMSK Zrt. minden tekintetben alkalmas erre a stratégiai “sportcélú gazdasági társaság” szerepre.

Ennek a törekvésnek az eredményeképpen a korában különböző állami szervezetek kezelésében lévő sportcélú állami ingatlanokat a továbbiakban terveink szerint, egységes formában a BMSK Beruházási, Műszaki, Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési (röviden BMSK) Zrt. kezeli, illetve működteti.

A BMSK Zrt. által kezelt sportingatlan-portfolió bővülésének  fontosabb szakaszai:

2011.02.28 A Sportlétesítmények Zrt. jogutódlással beolvad a BMSK Zrt.-be és így Társaságunk tulajdonába és kezelésébe kerülnek a korábban a Sportlétesítmények Zrt. tulajdonában álló ingatlanok.

2011.10.19 Társaságunk kezeli, az MNV Zrt.-vel kötött vagyonkezelési szerződés alapján, a korábban a Sportfolió Kht. által vagyonkezelt sportingatlanokat.